Els Optimist del CMT al Nivell 2 de Vilanova

El cap de setmana del 15 i 16 de desembre passarà a la història per l’increible nombre de fores de línia amb bandera negra en una sola prova. Va ser a la única que van disputar el grup2 diumenge després que les condicions de vent van ser favorables per a que el comitè de regates els fes sortir del port. Van ser ni més ni menys que 40 BFD en aquesta prova (3 dels quals del CMT). Només la Laia Bengoetxea, el Roger Caparrós (el millor de l’equip aquest dia amb un 24è) i en Guillem Segura (44è a la general i millor resultat del CMT al G2) es van salvar i van poder navegar la regata.

Les condicions de dissate van ser molt complicades per a la navegació amb una fortíssima corrent en contra que el nostre equip no va saber aprofitar com cal. Tan sols el Lluc Reverté (9è a la 2ª prova del dia), la Paula Figueras i en Guillem Segura van poder acabar una de les 3 proves disputades degut a aquestes condicions.

El nostre equip de Grup 1 per la seva banda tampoc va estar gaire afortunat. Dissabte l’Iker Bengoetxea i la Virginia Guillermo no van poder fer cap sortida en condicions, raó per la qual no van obtenir una bona classificació. Diumenge va començar pitjor per a la Virginia amb un BFD que la va obligar a esperar a navegar a la següent prova, que és on va obtenir el seu millor parcial (26) i 35a a la classificació general. L’Iker va constatar que li cal millorar molt físicament si vol obtenir millors resultats amb condicions de vent. Finalment es va classificar 40è a la general de 72 inscrits.

Per la propera segur que haurem après dels errors.

Podeu trobar més informació i fotos de la regata a http://blog.puravela.cat/2012/12/regata-de-nadal-de-nivell-2-a-vilanova-2012/

Equip de Pura Vela

SORTIDA

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.