Resum de la Temporada dels equips de regata

Gran temporada de resultats dels equips infantils de vela del CM Torredembarra en les classes d’Optimist, Europa. 
Torredembarra viu de cara el mar!!!!!
Tant en els regatistes més joves de la classe optimist i  com en els juvenils de la classe Europa, hem anat assolint la majoria dels objectius que s’havien plantejat els nostres regatistes.
Dins la classe Europa, que va començar en el Club la temporada passada, els nostres representants han estat capaços no només de seguir avançant el en seu nivell com a esportistes, sinó que a més a més la Laura Oliva ha recollit uns quants premis en campionats tant Autonòmics com Nacionals. Els seus grans resultats l’han permès classificar-se per l’Europeu Juvenil com a primera del rànquing Nacional i també pel Mundial Absolut, tot i ser de les més joves de les seleccionades.
Els seus companys de Club Xavi, Eric i Victor segueixen millorant i molt en aspectes tècnics que aviat els permetran començar a assolir resultats rellevants. Remarcar el seu esforç i la seva millora constant, que són la base dels seus èxits futurs.
Pel que fa els més petits de la flota, volem comentar la nostre il•lusió i orgull de veure com el Club és capaç de seguir generant nous esportistes joves amb talent i que ja des del seu primer any són capaços d’anar recollint copes en diferents regates del litoral Català. Estem aspectants i confiats dels resultats que tindran aquest cap de setmana en el Campionat de Catalunya que es celebrarà a Masnou, remarcar la bona feina que ha fet el seu entrenador Sergi Àlvarez durant tota la temporada. La nova fornada de futurs campions del Club està composada per: Iphy, Teresa, Joan, Carlos, Pablo, Foix i Roc; estem convençuts que en els propers anys ens farem un fart de veure’ls pujar en els pòdiums de tots els Clubs Catalans! Temps al temps…
De tota la resta de regatistes d’optimist que ja portaven al Club almenys un any, podem dir amb orgull que TOTS ells han assolit els seus objectius d’ascendir de categoria i d’anar recollint copes, ara uns ara unsaltres. Tots i cada un d’ells han anat col•leccionat copes pel seu Club en Campionats importants, sense anar més lluny el Lluc i el Guillem venen de fer segons al Campionat de Catalunya en les seves respectives categories, la Paula va fer podi en la Setmana Catalana de Vela o la Elba ha estat capaç de pujar de categoria com a primera de la seva edat. Els nostres regatistesd’últim any; Aleix, Iker i Laia han demostrat un nivell altíssim i han estat un referent constant pels seus companys. El seu compromís amb l’equip i esforç dia a dia els converteix en futurs grans regatistes en categoria juvenil, estem convençuts que seguiran donant grans èxits al seu Club
Creiem sincerament que ha estat un any molt bó pel que fa els resultats esportius, però volem destacar per sobre de tot l’ambient de grup que entre tots hem estat capaços de generar en els últims anys que ens permeten a dia d’avui estar molt orgullosos dels nostres equips de vela i tenir grans perspectives de futur.

El Club Marítim Torredembarra resta a disposició per les persones interessades en aquest fantàstic món de la vela infantil.

 

 

 

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s