Inici Escola de Vela C.E.I.P. Antina i Vela Extra-Escolar I.E.S. Ramón de la Torre

El Club Marítim Torredembarra i l’escola C.E.I.P. Antina inicien aquesta setmana, de nou, l’activitat de Vela Escolar, amb una setmana de bon temps i bon vent, que ha permés a tots els alumnes tenir una bona introducció a la vela.

20140409_103532-1

20140410_112441 20140409_112105 20140410_112614 20140527_111258

Aquesta activitat, que durarà, fins al Juny, permet que setmanalment, uns 120 nens i nenes de l’escola Antina s’acostin al món marítim gràcies a les sessions programades del Club Marítim Torredembarra. Durant aquests mesos, seran els alumnes de 3er i 4rt els qui vindran a participar a les sortides, realitzant així el grau mitjà d’introducció a la vela. Serà durant els mesos de octubre i novembre, quan el CMT començarà amb el grau superior, on els nois i noies podran adquirir uns coneixements més tècnics.

També cal destacar l’activitat de Vela Extra-Escolar, realitzada conjuntament entre el Club Marítim Torredembarra i l’I.E.S. Torredembarra, que també s’ha iniciat aquest cap de setmana. Aquesta activitat obre la porta a tots els alumnes de l’institut que vulguin venir al Club i fer un tast de les embarcacions que es poden trobar al CMT.

Totes les activitats duraran fins al juny, a partir de llavors el Club Marítim Torredembarra obrirà les portes de la seva Escola de Vela.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.