Equip CMT 2017

Al Club Marítim Torredembarra comencem la temporada Primavera-Estiu 2017 carregada d’activitats. Aquesta Setmana Santa arranquem amb el Campionat de Catalunya d’RS:X de windsurf, un curs de Monitor Col·laborador de la Escola Catalana de Vela (FCV), amb la regata Trofeu Setmana Santa de Pati de Vela i Catamarà, i la Assemblea General de Socis del CMT.

Aquest hivern l’equip del Club Marítim Torredembarra ha treballat intensament per tenir-ho tot a punt per la temporada i seguirà treballant per acomplir els objectius marcats i en els nous reptes en que s’estem treballant.

20170414_104059-2

Al passat mes de setembre, al CMT vam estrenar nou director del CMT, l’ Oriol Mascareñas, el qual li desitgem molta sort i encerts.

L’equip d’enguany el complementen membres de la passada temporada i ben coneixedors del club, com la Montse Alomà (gestió i administració de Serveis de CMT), la Nadia Salvador (monitora EV), en Victor Arnau (monitor EV), en Rafa Paños (mariner), en Josep Gaspà (mariner) i en Jordi Elias (mariner de suport), i l’Olga Mascarilla (serveis de neteja).

20170414_104358

Equip d’hivern del CMT

IMG_7183

Part de l’equip d’estiu renovat de monitors, mariners i ajudants

Per una temporada excel·lent, a tot l’staff del Club MarítimTorredembarra:

Endavant !

Anuncis